Sabtu, 27 Agustus 2016

Mukidi Episode Nabrak


👮 Polisi: "Piye critané sampèk kowe nabrak uwong 20 iku?"
👶🏽Mukidi: "Aku nyetir mobil kecepatan 90 km/jam.
Pas nang pertelon moro2 rem-é blong. Nèk ngiwo onok wong lanang loro, lha nèk nengen onok pésta kawinan.
Cobak nèk Bapak, pilih nabrak sing endi?"
👮🏻Polisi: "Yo mesti ngiwo, korbané luwih thithik."
👶🏽Mukidi: "Persis..!! Aku yo mikir ngono Pak !"
👮🏻Polisi: "Trus lha nyapo wong-wong sing nang pésta kawinan sing malah mbok tabrak?!"
👶🏽Mukidi: "Lhaaa, niku masalahé. Aku wis milih wong lanang loro sing nang kiwo,....eh dèk-é mlayu nyabrang moro nang pésta kawinan...dadi aku yo mbanting stir nengen, nguber wong loro mau Pak...!"
👮🏻Polisi: "Guoobluoookkk. . . . !
👶🏽Mukidi: "Enggih leres!! pancen wong lanang loro mau guoobloookk, Pak Polisi....”
😅😅😅😅

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

1 engkang sampun komentar: