Sabtu, 27 Agustus 2016

Mukidi Episode Kelangan Dompet

Mukidi  rewang neng omahe pak Lurah pas mantu anake.

Ndilalah dompete Mukidi ilang. Digoleki neng ngendi-ngendi ora ono...

Mukidi njajal goleki neng kamare manten, mungkin pas nyapu mau ceblok.

Pas nggoleki neng ngisor dipan, ndilalah manten mlebu kamar.

Mukidi ndhelik neng ngisor dipan.

Terjadi dialog pengantin.
Si pria ndemek pipine manten wedok.
" Apem nyempluk iki duweke sopo dik ? "
" Wek'é sampeyan mas "

Manten lanang ndemek dodone.
" Tumpeng anget iki duweke sopo dik ? "
" Wek'é sampeyan mas ?"

Tambah panas lan hot...
"Pisang goreng anget iki duwek'e sapa maaas".
"Iki yo duwek'mu dik".

Terus manten lanang bukak rok'é manten wedok.
" Dompet ireng iki duweke sopo dik ? "

Mukidi sing ning ngisor longan krungu dompet langsung mencolot....```

"GADHAHAN KULO MAS...!!!"

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

2 engkang sampun komentar: