Minggu, 16 Agustus 2009
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

40 engkang sampun komentar:

  1. merdeka!!!

    maaf mas, aku baru lihat komen mas yg minta ijin ngambil gambar
    boleh kok mas, no problem lah

    maaf terlambat neh mas

    BalasHapus
  2. MERDEKA KANG!!!
    Lha panggah kie knopo? mbok wes biasa wae kang, koyo mikir negoro...

    Aku weroh Bu Mega nate ...[Matur]/ngendika?

    Marhaban Yaa Ramadhan...

    BalasHapus
  3. aku ora ngerti maksud'e opo le...

    BalasHapus
  4. Gambar genderane kok kaku njelu, opo kuwi gendero seng?

    BalasHapus
  5. Matur nuwun wis tilak-tilik ning blogku Mas...

    BalasHapus
  6. amargi panjenengan anu mas... mugi mugi njenengan enggal enggal anu nggieh... (baladala)

    BalasHapus
  7. enggal2 sugih,amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

    BalasHapus
  8. yo urusanmu karo keluargamu wi....

    BalasHapus
  9. sing dikongkon kui anake kok mas...
    hahaha,...

    BalasHapus
  10. nice blog... :D
    lam kenal ya...

    BalasHapus
  11. salahmu dheweeeeeeeeeee.....

    BalasHapus
  12. lan keri dewe aku yo elng neng pak rifky
    tambahono ngunu he he he

    BalasHapus
  13. halah piye tow ??

    sing penting tetep MERDEKA !!!

    BalasHapus
  14. pak SBY resmi menjadi Presiden terpilih 2009-2014

    BalasHapus
  15. MERDEKA,... tetep dadi siji INDONESIA KU,...

    NUWUN kang wez mampir...

    BalasHapus
  16. MERDEKA!
    pic-nya bagus tuh yg dipilih...

    BalasHapus
  17. sing iso ngrubah nasib yo cuma awakmu dewe....

    BalasHapus
  18. hiyo terah,nasib kok ora berubah......ngeneeeeeeeeeeeee wae ket mbiyen....

    BalasHapus
  19. yuhu............pitulasan=tujubelasan

    BalasHapus
  20. mantap
    http://gooddell.blogspot.com/

    BalasHapus
  21. apane sing mantap?
    sing ndue blog yo?
    hahaha........

    BalasHapus
  22. yo wis... sing legowo... ora oleh nesu.. mundak tuwek... elek... ngentut-tan..he..he..he....

    BalasHapus
  23. sik..sik.. lali aku... MERDEKAAAAAA!!!!!

    BalasHapus
  24. Ayo..konco..konco..kabeh..tak..aturi menyang blog ku ngrame ake pitulasan..karo lagu lagu ne kang AHMAD MULIA...SAKJANE sing nduwe BLOGiki bocahe NGGANTENG LOH nanging Bocahe isinan ora gelem yen di ajak DANGDUTAN.....nyuwune reyogkan wahe...tanks..Sob..SUKSES UNTUK ANDA..

    BalasHapus
  25. huebat tenan kok cah ndeso ki...
    kok yo urip nyang indonesia yo ngene wae...
    kapan penakke?

    BalasHapus
  26. walah, ya ndak panggah, toh, mas, tanpa angka 17 kuwi, awake dhese kan babar blas ora bisa ngeblog, hehe ...

    BalasHapus
  27. tanyakan pada rumput yang bergoyang...

    BalasHapus
  28. gambarnya kok idem dg yg di blog Attayaya? lam kenal ya. tks dah mampir ke tempatku.

    BalasHapus
  29. Lha piye to..,kok malah takon..
    Sing ngalami lak awakmu to..,iyo to..

    BalasHapus
  30. moso yo sek susah wae to kan..? :D :D awak e paling njaluk di ruwat kuwi :)

    BalasHapus