Sabtu, 27 Agustus 2016

Mukidi Episode Ben Ndang Mlebu

Bu guru SD kelas 6 bingung ndeleng kelakuan anak muride sing jenenge Mukidi , seng senengane ngidu neng tangan bar kui di usapne nang Endase nek pas wektu pelajaran sekolah..........

Bu guru : Mukidi .., kowe ki ngopo idu malah mbok usap ne neng endasmu ???

Mukidi : plajarane ben ndang mlebu neng otak kulo bu !!

Ibu guru : emang iso ngono kuwi po le ??

Mukidi : saget bu..., soale meh saben wengi kulo krungu, neng kamar Simbok ngomong karo bapak "ndase usapono idu, ben gampang mlebune" ....

Ibu guru : dasar bocah gemblung !!. 😂😂😂

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

1 engkang sampun komentar: