Sabtu, 27 Agustus 2016

Mukidi Episode Kutang

Mbok Daryati umure 66 th, isuk2 wis  mbingungi nggoleki kutange sing ilang,
takon karo putune sing isih sekolah neng SD jenenge Mukidi.😁

Mbok Daryati: " Le.... kowe ngerti kutange simbah sing wis suwek? Warnane abang? "

Mukidi: " Lha iki mbah. Tak lebokno ning tasku."

Mbok Daryati: " Wong kutang wis suwek, arep kok nggo apa tho le....?"

Mukidi: " Wingi pak guru pesen arep nggawe prakarya,
Kabeh murid-murid sesuk kon nggowo wadah susu bekas.....mulane kuwi... aku nggowo kutange simbah sing wis suwek iki.."

Mbok Daryati" Oh....cah edaaaan...!!" 😂😂😂😂😂

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

1 engkang sampun komentar: