Sabtu, 07 November 2009

Serigala Terakhir



Nah... yo film ngene iki lho sing mening ke... moso ket mbiyen film indonesia gak enek sing bermutu blas, aku wae sempat ragu moso wong indonesia gak enek sing iso nggawe film sing berkualitas internasional. Andalane kok sinetron picisan sing isine mung nangis-nangisan, lek ora ngono film setan-setanan. Yo mung lagek Serigala terakhir ikilah film indonesia sing bener-bener iso memuaskanku.


Lek kepingin weruh piye jalan ceritane Serigala Terakhir silahkan kunjungi www.oranjowoblas.info

Download
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

71 engkang sampun komentar:

  1. lho yo piye to mas, kok blog ke boso jowo? hehehheh..kreative, aku urung ndelok iku film, rame ora ta? kok judule dudu "kereta terkahir"?

    BalasHapus
  2. @ Aryo : hahahaha... yo jenenge wong deso mas, jowo tulen meneh, nganti blog ke we yo boso jowo,,

    wah wah film'E iki seru ora mas??? opo malah ngeri??? hihihihi

    BalasHapus
  3. @aryo=>lek kereta terakhir engo kok tumpak'i?hwaahahaha

    BalasHapus
  4. @ina=>sumpah muening iki...koyo film holiwud.nonton bareng yiuk.....ckikikik...

    BalasHapus
  5. Assalamu'alaikum,
    Saya belum lihat film ini, jadi saya belum bisa memberikan komentar. Tentunya kita harus mengutamakan ibadah yang wajib terlebih dahulu, baru yang sunnah. Jangan sampai karena menjalankan ibadah sunnah, ibadah wajib kita abaikan. (Dewi Yana) http://dakwahdewi.herfia.com

    BalasHapus
  6. @jalan dakwah=>wa'alaikum salam.nggih buguru...

    BalasHapus
  7. hehe...berkunjung ke blog ini serasa lagi di ndeso...ah, aku juga wong ndeso..:) film nya action ya? boleh juga bt referensi

    BalasHapus
  8. makane..moco buku we...rasah nonton...kwkwkwkkwkwkw...

    BalasHapus
  9. @zahra=>sama-sama ndesonya,bakalan jodoh deh kayaknya,hihihihi...

    BalasHapus
  10. @yessi=> wlah enek to bukune,aku kok malah gek eroh yo?

    BalasHapus
  11. Selamat siang cah ndueso, blognya unik ya, kadang-kadang ada bagian-bagian yang tidak dimengerti tapi saya berusaha pakai feeling supaya ngerti maklum walaupun ayah saya asli Jawa Timur tapi sejak kecil hingga dewasa saya tinggal di Bandung, sehingga yang lengket bahasa sunda. Ne film sing iku urung weruh chan ndueso, maturnuwun postingane unik.

    Regards, agnes sekar

    BalasHapus
  12. @agnes=> jangn terlalu mikir nemen2 tar cepet tua lho...nyantei aja bacanya kalo gak paham langsung komentar ...beres kan?hehhe...

    BalasHapus
  13. salam sahabat
    wah lha kok sama dg yg aku posting he...he..kita klop jhe...good luck ya..

    BalasHapus
  14. aku pernah ke ponorogo,bioskopnya apollo kan namanya?timur alon-alon?udah diputer lum disana?

    BalasHapus
  15. template apik sing oranjowo blas kang !
    tapi menurutku he he he

    BalasHapus
  16. salam kenal saja arek pacitan blogger sisni www.pacitanblogger.co.cc

    BalasHapus
  17. wadowww... ngga ngerti saya. pake bahasa persatuan dunk cah

    BalasHapus
  18. hah? pilem opo wi? ra tau krungu aku.
    kapan tayang?

    BalasHapus
  19. jadi puas to nnton film itu Mas'e :mrgreen:

    BalasHapus
  20. Filmnya mantep, aku sudah tonton.

    btw, selamat atas baju barunya.

    BalasHapus
  21. cucu.... kapan ajak eyang putri nonton pilem dibioskop...??

    BalasHapus
  22. kapann pun yang uti mau,cah ndueso siap lho...

    BalasHapus
  23. Cah Nduesssooo , nanging pikirane modern tenan..
    lha aku iki yo ora tau nonton sing jenenge sinetron sing isine mung padu .. nagis.. pamer montor mersedesss.. wallah..! podo2 diapusi yo seneng pilem eksen dar der dor.. hee..hee..

    maju terus mas..
    tak dukung soko mburi.

    BalasHapus
  24. @embun777=>ko ngarep yo gelem lho aku...

    BalasHapus
  25. salam sobat
    baru pertama kali saya menjumpai artikel dengan bahasa jawa nich,,
    maturnuwun mas ,melestarikan budaya bahasa jawa.
    inggih mas sae film srigala terakhir niki,,

    BalasHapus
  26. moso lagek pisan iki to?
    tenane?

    BalasHapus
  27. Pilem iki aku durung nonton, aku gak seneng pilem sing ake gelute...hehehe :P
    Tapi resensine apik lo, sopo ngerti nang TV ono, aku tak nonton yo!

    BalasHapus
  28. ikut daftar, aku diajak dong...hehe...

    BalasHapus
  29. minta link biar bisa lihat secara online dong, panasaran nih.

    BalasHapus
  30. sakjane nek ponorogo ki enek bioskop tenana gak che film iki

    BalasHapus
  31. linknya ada dibawah sendiri tuh lw mw liat

    BalasHapus
  32. medeni rak yoh? mrinding kabeh ki dadine. wokokokkkk...mPIISS om. melok ndelok aaahhh

    BalasHapus
  33. medeni apane to kek...
    seru iki pileme...

    BalasHapus
  34. sip nieh...gak sabar mau liat pilmnya,

    BalasHapus
  35. weh weh weh blog mu iki jian nyampleng tenan Cak,lagi moco postinganmu wae aku wis ngakak disik wakakakakakaka......lucu,unik,jian seje dewe, bagus,uuuuaaaapik tenan,wakakakakakaka..........salam kenal yo Kang! podo-podo wong ndesone......ngomong-ngomong asline ngendi sampean Kang?

    BalasHapus
  36. durung nonton e mas, sesuk ki arep nonton...!

    BalasHapus
  37. Aku yo wis moco resensine ning blog Fatamorgana. Apik tenan sajak-e...

    BalasHapus
  38. yo ancene indonesia isek durung ngurusi ngono iku, isek sibuk dolek isine weteng mas...

    BalasHapus
  39. belum nonton saya mas, cari dulu :D
    salam,

    BalasHapus
  40. jalan ceritane piye, mas? filme termasuk bermutu apa ora? nek ndonlod nganti pirang mega?

    BalasHapus
  41. @sawali => jalan ceritane lihaten di www.oranjowoblas.info

    BalasHapus
  42. wah njowo tenanan njowo wetanan tenan wakakaka ulasane mantep kie wakakaka

    BalasHapus
  43. filmnya bagus
    ga kek sinetron yang isine nangis
    ga kek film setan-setanan

    BalasHapus
  44. film Indonesia terbaru yah..

    wah patut di tonton nih,, bikin film2 luar jadi seret... hehee

    BalasHapus
  45. saia belom liat film na, kayaknya seruuu dan menarik..!!
    blognya uniikk mas, pake bahasa jawa gituu. like this..!!
    ini kunjungan pertama x saia. Lets be friend.

    BalasHapus
  46. wes suwi nda pernah nonton pilm ke bioskop ki :)
    la9i nun99u film san9 pemimpi ajah dech,klu film itu males nontonnya,maaf yaa :)

    makasi for reviewnya,makasi ju9a da sin99ah :)

    BalasHapus
  47. Kunjungan perdana, salam kenal. Saya mo translate-in tulisan mas, bisa gak ya di google translator? :D

    BalasHapus
  48. mbok iyo o nggawe film dhewe judule Blogger Terakhir
    hahhaa...
    lam kenal kang..

    BalasHapus
  49. nanging niku jalan critane bukan jalan sesat to mas'e hehehe

    BalasHapus
  50. mayak rek, ndek ndeso onok biskop..
    guaya..:P

    BalasHapus
  51. saya malah baru baca kalo film ini cenderung jelek! he2. bener ga sih?

    BalasHapus
  52. film bagus neh keknya...nonton ahhh

    BalasHapus
  53. saya juga orang ndeso neh...tp rada mkodern dikit..hihihi

    BalasHapus
  54. kebetulan saya g hoby nonton pelm..lebih suka nonton pasar malam hahaha

    BalasHapus
  55. hehehehe...delok poster e koq rasane piye ngono, secara jarang2 delok sing kyok ngono...akeh2e gambar setan

    BalasHapus
  56. walaahh.. ngomongin apa sih ini?! tiap ke sini aku yo ra mudeng @_@

    tapi yang pasti tentang pilem itu kan yah?! hmm.. emang bagus?? jarang nonton pilem indo siihh... hehe...

    BalasHapus
  57. gak bisa komen apa2, malah keasyikan dengerin musicnya...salam.

    BalasHapus
  58. opo juee iki, aku oleh melu ora?

    BalasHapus
  59. nice share. nice post. semoga bermanfaat bagi

    kita semua :)keep update!
    desain mobil

    BalasHapus
  60. Jangan berhenti untuk terus berkarya, semoga

    kesuksesan senantiasa menyertai kita semua.
    keep update!body mobil

    BalasHapus
  61. terima kasih atas informasinya..
    semoga dapat bermanfaat bagi kita semua :) mobil sport

    BalasHapus
  62. harga honda City BekasSenin, 14 April, 2014

    Jangan berhenti untuk terus berkarya, semoga kesuksesan senantiasa menyertai kita semua.
    keep update!Harga Honda city bekas

    BalasHapus
  63. piala dunia 2014Senin, 28 April, 2014


    terima kasih atas informasinya..
    kunjungi juga website kami Piala Dunia 2014

    sukses selalu

    BalasHapus




  64. Jangan berhenti untuk terus berkarya, semoga kesuksesan senantiasa menyertai kita semua.
    keep update!Harga Toyota Rush 2014

    BalasHapus

  65. terima kasih atas informasinya..
    kunjungi juga website kami Piala Dunia 2014

    sukses selalu

    BalasHapus

  66. terima kasih atas informasinya..
    semoga dapat bermanfaat bagi kita semua :) Agnes Monica

    BalasHapus