Senin, 02 September 2013

Pemimpin Gratisan

Ketika dadi pemimpin iku memang di tuntut tanggung jawabe. Naliko ono apik'e ora patek ketok, tapi yen ono elek'e disek dewe disalahne.

Yen pemimpin seng entuk bayar iku mah penak, arep elek opo arep apik tetep wae dibayar, Lha nek pemimpin gratisan koyo aku iki?

Yen gelem dadi pemimpin maton remuk'e, tapi yen nolak maton jeneng seng tercemar dianggep ora ndue tanggung jawab.

Pemimpin kan sakjane ndue hak merintah tapi yen kakean perintah mesthi di rasani, durung yen naliko seng diperintah iku wong seng angel kongkonane, Lha podho-podho anak buah gratisan je..

Tapi yo weslah ndak masalah, toh kabeh mau mesthi ono hikmah. Pemimpin seng tak maksud iki mung sekedar mimpin sinoman, pemuda tingkat kelurahan, karang tauna lah istilah gaule.

Pengabdian gratisan kepada masyarakat dengan jorgan "Loyalitas Tiada Batas"
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

9 engkang sampun komentar: