Minggu, 11 Agustus 2013

Nasibku

Opo atimu digawe soko watu
Opo batinmu ketutup gunung sewu
Biyen kowe kondo mung aku sing mbok tresno
Ora bakal ono tresnane wong liyo

Remuk atiku ajuring uripku
Tak gowo nganti pungkasing umurku
Loro aku loro gelo atiku gelo
Nyatane saiki dadine cidro

Mesem ngguyu jroning uripmu
Udan eluh ning pipiku
Seneng bungah njero atimu
Nangis njerit jroning dodoku

Ora ngiro aku ora ngiro
Mbiyen seneng dadi nelongso
Manis janji mung ono lambe
Saiki pahit dadine

Ora ngiro tegone roso atimu
Tanpo pamit lan kabar medhot tresnamu
Tangis amung tangis tak lilakke awakmu
Koyo ngene lelakon urip nasibku
Nasibku...nasibku...nasibku...

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

19 engkang sampun komentar: