Jumat, 03 Juli 2009

NGLAYAT IKU TAKZIAH


Ujuk-Ujuk
"Klonthang-klonthang"

suoro opo iku?
suarane hapeku tibak'e
enek satu nyu meseg
tak woco

"Wes nglayat opo urung kek?"

mak dek,kuaget aku,sopo sing ninggal?
limang menit tak enteni gak dibalesi
aku ngetik sms maneh

"sopo sing mati,ndut?"

tetep gak enek balesan

"sing wafat sopo kek?"

panggah ora dibales
aku emosi

"J***H,pulsamu entek to?Sopo sing bongko?"

rong menit berlalu
mulai naik darah

"sopo sing modar?"

hapeku meh tak bianting
tapi ujuk-ujuk

"Klonthang-klonthang"

satu nyu meseg
singkat padat dan jelas

"Michael Jackson"

SEMPROL
tinimbang tuku tiket pesawat dingge nglayat nyang amerika
angor dingge ngnet sewulan utoh yoye?
aku ngetik sms

"Ora kur nglayat,aku malah genduren,pas pitung ndinane.hehehe..."

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

31 engkang sampun komentar:

  1. Waah, suk yen tahlilan aku dijak ples diampiri yo kang. Tahlilan, mulih ntuk gandulan sembako, kan yo lumayan. Opo maneh nang nggone Michael Jackson, mesthi akeh gandulane. Beras, gulo, teh, bakmi plastikan, endhog lan liya-liyane.
    He.. he..

    BalasHapus
  2. wakakakaka.....

    jebul wes pisuhane wes nritil.

    eh tibak no maikel jaksen sing modar wakakakakak..

    wes nglayat po rung kang?

    aku wingi nglayat oleh cilawat rong dolar lo.

    ayo gi ndang nglayat ;)

    BalasHapus
  3. huahauhaua....

    kesian pulsanya sia-sia dah!

    ahaha

    BalasHapus
  4. hihihihi semprollllll... ;)
    jian hiahahaha :rak nguati tenan
    waduh2 drenges dewe aku

    BalasHapus
  5. wsdooh,dipidaki po nggak maikel jeksen iku?

    BalasHapus
  6. huasemmm...jah la po ndwe tiket gratis kwe...

    BalasHapus
  7. hape i munine Klonthang-klonthang po??
    po hapemu di sambungke ng Klonthangan sapi??

    awass..nko sek nyauri malah..

    emmocchh.. (munine sapimu)

    hehehehheheee...

    BalasHapus
  8. hape ter baru kang,munine saiki kyo ngono iku,bodo rung nduwe kan?opo rek dikalahne cah ndeso ke.....

    BalasHapus
  9. ha..ha...
    ana ana abe rika lah...
    ujarku sapa sing ninggal...
    [iki nganggo boso banyumasan..he..he..]

    BalasHapus
  10. enek wong mati wae kok geger sak ndonyooo....
    artis2 sing pengen terkenal tirunen mikel jeksen kwi lho...
    ojo gur nyonya nyanyi suarane ra nggenah..kakakakakaa...

    BalasHapus
  11. Wah mas ngakak koprol-kprol aku ngasikan bar moco artikelmu. Jagagagaga

    BalasHapus
  12. Permisi..!!! blog walking Numpank lewat yach....
     
    Free Facebook Layout
     
    Jangan lupa ngomentnya ya...!!!
     
    ________________________________________________________________________
    Download segera software ini asyik di pake bwt nge-NET  

    Flash LIve USB 1.2 

     
    da nyobain
    Tips and Tricks Blogging nieh blom...? 

    Cara memasang tombol share on facebook di blog 
    Cara Memasang flash label (New) 

    BalasHapus
  13. potone calon bojomu kok wis ora enek?

    BalasHapus
  14. pindah nyang gallery boz,delokken nyang kanan atas tembus jok ngendi2.

    BalasHapus
  15. INggih, mestine ra usah kenduren. mending nglayat lewat Tipi

    BalasHapus
  16. hahaha... sing penting komen toh... sampeyan juga harus komen nang omahku... lek ora komen tak santet sampeyan dadi ganteng engko...

    BalasHapus
  17. monggo-monggo sing mau nglayat.
    mambengi wes dikubur

    BalasHapus
  18. aja nangis tho, sng sabar..
    eee ki malah nesu-nesu hahaha

    BalasHapus
  19. blog sing apik tenan..ngelestarike budoyo jowo...nggo silaturahmi..ijoan link yuk mas..+followers..njaluk dukungane nggo melu kontes SEO mas...matur suwun..

    BalasHapus
  20. bwehehehehehehehehe!!! buang hapene ae

    BalasHapus
  21. sek to neng...golek dido sing pas disek

    BalasHapus
  22. hoalah sopolo koncomu sing kenthir kui ? kerep to ?

    BalasHapus
  23. Cuman blog walking malem bro, salam kenal ya mampir2 :)

    BalasHapus
  24. YAAAAAAHHH... BELOM APDET NEGH???

    BalasHapus