Sabtu, 28 November 2015

Korbane Wong Tuwo 2

Bapak ku wis golek ganti,
Percuma aku ngenteni,
Wis sewindu bapakku ra ono bali,
Ning endi janji-janjimu,
Janji nemoni anakmu,
Jare loro kuwi yo mung alasanmu
Ibu wis apik koyok sing mbok karep no,
Nanging nyatane tetep mbok gawe loro.

Seminggu pisan nemoni
Bapak janji karo aku
Bapak wis mblenjani janji
Pindah enggon golek ganti

Sabar ibu ku sing ayu
Luwi yo tetep bapak ku
Senadjan bapak ora bali
Ono aku sing sayang ibu

DOWNLOAD

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

2 engkang sampun komentar:

  1. Lagu opo iki Judul e Kang. Aku sering numpak bis Kulonan tapi koq ratau krungu lagu iki.
    Lagune sopo??

    BalasHapus
  2. Aku yok rak tau krungu lagu iki...

    BalasHapus