Senin, 22 Desember 2014

Podhang Kuning (Download Video Mp3 Lirik Lagu)

Isuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggolek'i seng tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku ngideri
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman-eman yeng nganti liyo kang nyayang
Kleyang-kleyang tak sawang mencok neng empang
Gegancangan tak rindik songko kadohan
Sarwi ngoceh dhewek'e ngaleh pencok'an

E...lho.. kae tak suwun mbok ojo ngece
Podhang kuning agawe pikirku koming
Seret ireng tak sawang tambah manise
E bebungah yen klakon nyanding slirane

Ora bakal atiku kegiwang liyan
Yen si podhang andudut ati kepranan
Ora mendho atiku sansoyo getro
Tak sranani surpikat pulute pendo



Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 engkang sampun komentar:

Poskan Komentar