Jumat, 26 Desember 2014

Nylempit

Tak sawang kancaku pipine abang koyo bekas dikaplok, njuk aku takon,
"Keno opo iku pipimu, Kang?"

"Bar dikaplok cewek" Jawab koncoku mrengut.

"Lha kok iso? Piye ceritane?" aku penasaran.

"Aku maeng lagi antri neng ATM, neng ngarepku ono cewek yo lagi
ngantri, tak sawang kok rok'e nylempit neng silit'e, sajak'e mergo
kegedhen bokong, dengan sok baik hati tak dudut rok'e supoyo ora
kecepit bokong, maksudku nulungi lha kok malah aku dikaplok." ujare
koncoku

Aku ngguyu ngakak nanging iseh penasaran, amergo pipine seng abang
koyo bekas kaplokan iku loro karone, njuk aku takon "Lha iku pipimu
seng siseh opo yo bekas kaplokan cewek?"

Tambah mbesengut kancaku crito "Dikaplok cewek yang sama. Tak kiro
cewek iku mau gak seneng yen rok'e seng nylempit neng bokong tak
dudut,mungkin emang disengojo koyo mengkono. mangkane tak balekne
maneh rok iku mau neng slempitan bokonge. Eh, lha kok ternyata aku
malah dikaplok maneh" Kancaku misuh
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 engkang sampun komentar:

Poskan Komentar