Selasa, 25 Juni 2013

I am at Japan

Wektu iku aku kesasar, njur ono petunjuk seng sempat membuatku mandek sedilut, ngelangne moco tulisan ing papan penunjuk ing pinggir ratan, ternyata aku kesasar "I am at Japan" seng dadi pikiranku ternyata ing Japan iku ono juga sekumpulan penduduk seng asli wong Indonesia bahkan asli wong Ponorogo.

Bahkan Pemerintahan desane pun berbahasa Indoneisa, Lurahe ugo disebut Kepala Desa, masyarakat ing kono tetep bangga berdarah Endonesia meskipun urip ing Japan.

Panganan ing kono ugo podo wae bahkan persis karo panganan seng ono ing ponorogo, tetep ono pecel, kopi, tempe goreng lan mbako lintingan.

Nb : Jo salah paham aku iku ono ing Desa Japan, Kecamatan Babadan, Kabupaten Ponorogo ( NOT JAPAN COUNTRY )
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

9 engkang sampun komentar:

  1. =))ini yang namanya Japanesse

    BalasHapus
  2. Hua..tak kiro Japanan..hehe...

    BalasHapus
  3. Heeeealah risss paris...
    tak kiro nek ujug2 dadi TKI neng kono
    hahhahaha

    BalasHapus
  4. " INDOBOCLUB "
    Bisnis Online Paling booming saat ini..
    Hasil Karya anak bangsa sendiri
    Terbukti paling Booming,Karna Hanya dalam 145 Hari,
    Member telah lebih dari 182.487 Orang.
    bagi Anda yang ingin Mengetahui lebih jauh tentang bisnis ini
    bisa klik dsni : http://ibc-bisnisonline.blogspot.com/
    atau hub no saya Jika anda ingin bertanya tentang bisnis ini :
    ( 087878611702 Rizal )

    BalasHapus
  5. eneh ono jalan nek japan kono seng jenenge jalan gigologolo eh sigolo golo :>)

    BalasHapus