Rabu, 06 Juni 2012

Ojo Njaluk Pegat

Lagu koplo asli Sagita "Ojo Njaluk Pegat"
Seng diterokne Trio Macan "Minta cerai"



Pancene bener omonge bapak
Remok kabeh dadi bojomu
Mbendinane mbok keplaki,mbok gepuki
Mbok pisui

Sebab kakean cangkem,cangkemmu loro
Ojo crewet dik, karo wong lanang

Yo mesthi wae...
Ora mbok ingoni, ora mbok pakani
Wani ngrabi mas, kudu tanggung jawab
Yen jek seneng kelon mas, ojo moro tangan

Melarat tak belani, mbambungo tak openi
Opo ngene caramu
Kelonan nomer siji, megawe nomer pitu
Mangan watu

Nganggur taun-taunan, mangan ra melok adang
Jek nggantenge raimu
Aku wes ora kuat, cepet golekno surat
Ndang dipegat

Ojo nekad dik, ojo ojo njaluk dipegat
Sebab pegatan saiki surate larang



Download Saiki...!!!

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

8 engkang sampun komentar:

  1. asolole... asolole....
    lirikke bener, ora ono sing salah, tapi marai rusak cah cilik cilik sing melu ngrungokke...

    BalasHapus
    Balasan
    1. saking cengoh wong tuwane gk iso ndidek anak kui

      Hapus