Minggu, 20 Februari 2011

Cangkriman

Ono salah sawijinging cerito ing tlatah Ponorogo, kidul etane kutho ing giri bayang kaki, Yoiku bencana kang ndadekake gonjang-ganjinge wono. Alas kobong, sak anane satwo podo musno.

Jago mati yekel jalu kang dadi pusoko, Kidang mati nyekel sungu andulu wektu ilange rahayu, Tawon mati nyekel entup gaman kang waskito, Macan mati nyekel cakar suarane gumlegar.

Pertanyaane,"Singomati nyekel opo?"
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

16 engkang sampun komentar:

  1. masalahnya aq yo urong tau eroh singo mati

    BalasHapus
  2. Nek sak iki singomati yo nyekel mik, gen banter ! gen teko ngendi ngendi krungu !
    ayo gek ndang dilekasi solate !

    BalasHapus
  3. Salam kekoncoan mas. Nek menurutku gak nyekel opo opo ta lha mati kok nyekel kuwi ora mati nek mati kuwi yo bubuk paling nyekel yo nyekel senjata wujud dungane mbah yai Segawon ckckckck kabuurrrrrrr

    BalasHapus
  4. singo mati nyekel buntot hehe :D

    BalasHapus
  5. walah, seneng banget aku yen blog iki isih istikomah mosting basa jawa. apa maneh ana cangkrimane.

    BalasHapus
  6. ojo banter2 rif,bodo ngerti lo ngko....

    BalasHapus
  7. salam sobat
    nyekel apo, susah cangkrimane.

    BalasHapus
  8. nyekel raimu kui ngge batur turu hwakakkaa jiiaaah kyai segawon koplak....

    BalasHapus
  9. singomati ... wakakakak lagi mudheng aku sakwise muter-muter 3 dino 3 mbengi nang kene. komat ayo ndak sholat tho?

    BalasHapus
  10. aku urung komentar kene, nunut yo, lagi nggolek duit iki... hiihihihi......

    BalasHapus
  11. nyekel bojone. he....

    BalasHapus