Senin, 09 Maret 2015

Ngombe

Ngombe iku penggawean nglebokne banyu menyang weteng lewat lambe lan cangkem.

Secara positif ngombe iku bermakna ngombe banyu biasa, tapi yen diartikan secara negatif ngombe iku maksute ngombe banyu goblok alias mendem.

Ing boso jowo penggawean ngombe iku dibagi akeh macem'e:

1. Nglonggoh yoiku ngombe banyu langsung songko teko utowo ceret, ananging pucuk'e ceret seng metu banyune naliko ceret dijungkelne adoh songko lambe.

2.yen pucuk'e ceret nemplek ing lambe iku diarani nyucup

3.nguyup yoiku ngombe banyu utowo wedang seng diler ing lepek

4.nyripit yoiku ngombe banyu kang sithik banget

5.yen rodok akeh arane nyruput.

6.Nyedhot yoiku ngombe ngangge sedotan utowo songko barang kang mirip sedotan, bolongane cilik.

7.yen penggawean nyripit,nyruput,nglonggoh,nyucup, nguyup lan nyedot iki wis sampe barulah biso diarani ngombe
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

7 engkang sampun komentar:

  1. Ngencit termasuk ngombe gak yo?

    BalasHapus
  2. wkewoewko nyucup, nyiprit iku kan sing kakean ngomong :d

    BalasHapus
  3. Klik iklannya dan dapatkan uangnya, cara cepat dapat uang
    segera daftarkan diri anda gratis ..
    banyak fitur menarik dan dapatkan penghasilan bulanan hanya dengan klik iklan..
    prosesnya tidak sampai 1 menit..
    tunggu apa lagi daftarkan diri anda di link yang ada dibawah ini, semoga sukses
    Your referral link: http://www.gokubux.com/?ref=inahaw

    BalasHapus