Jumat, 06 Maret 2015

Kesabapan

Kesabapan songko tembung asal abap yoiku ambune cangkem gumantung songko opo seng dipangan, tapi yen kesabapan iku artine efek seng dirasakne songko barang seng biasane mbledhos tapi efek seng dirasakne mung sithik banget, amergo yen efek seng dirasakne akeh iku arane kebledhosan, biasane diarani kesabapan iku amergo mung keno pengaruh songko hawane thok.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 engkang sampun komentar:

Poskan Komentar