Senin, 17 November 2014

Ora Kolu

Sore wingi aku tuku sego neng warung etan prapatan. Ora masalah yen ngesor mejo akeh uthis, tegesan rokok, kulit kacang goreng, tur bungkus jajan pateng tlecek, tapi pas aku mangan sayange mung siji aku ora kolu karo piringe.

Koncoku takon,"Nyapo ora kolu? Piringe reget ora dicuci yo?"

"Resik , wis diisahi kok."

"Lha trus, nyapo kok ora kolu?"

"Yo nek segone kolu, seng gak kolu ki mangan karo piringe"

"Asemik"
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

5 engkang sampun komentar:

  1. nek kolu ndaftar dadi jaran kepang wae, mangan beling

    BalasHapus
  2. Terimakasiiih...terimakasiiih... Pantes dadi komedian ya?hahahaha

    BalasHapus
  3. Payah, gur piring ae ra kolu #huh

    BalasHapus