Rabu, 05 Februari 2014

KAHANAN

Kahananku iki yen tak umpamakke
Koyo cahyaning mbulan kang kalingan mego
Peteng koyo aneng luweng
Suwung sepi tan ono
Kang biso angluwari

Panandanging ati
Jerit tangis atiku
Tetes luh ing pipiku
Roso nelongso sliramu megatke tresno

Ibarat kembang kang layu
Tanpo kumbang asmoro
Aku kang kebacot tresno
Kok tinggal lungo

Nglangut ing wanci wengi
Yen rino atiku nelongso
Putus talining janji
Kowe ninggal kembang tresno

Loro laraning ati
Nadyan loro aku nerimo
Sliramu cidro janji
Tego ninggal aku lungo

Tak lilakke lungamu
Nadyan abot jroning rasoku
Tipis rondeng atiku
Kesayat welas tresnomu

Nadyan adoh dunungmu
Ojo nganti nglalekne aku
Pinangan lan sliramu
Dadi memanising kalbu

Umpamane Kowe bali
Nambani larane ati ndek semono
Tak enteni kowe bali
Piparingan nyambut Tresno ndek semono
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

20 engkang sampun komentar:

  1. lagi jatuh cinta yo kang?

    BalasHapus
  2. mesakne sampeyan
    tak susul po piye ?

    BalasHapus
    Balasan
    1. jo lali nggowo rokok sak bungkus

      Hapus
  3. Jatuh cinto nich yeeeee kang mas.......:)

    BalasHapus
  4. Sangat menarik dan bisa menjadi inspirasi banyak orang. Terimakasih yah sudah berbagi informasi seperti ini. Salam kenal.(o)

    BalasHapus
  5. Balasan
    1. untung ngarepe ora enek hurupe a

      Hapus
  6. mantap mantap gan artikelnya, terus berkarya. :)

    BalasHapus
  7. sangar sekali postingan artikelnya gan.more unique than another..suwun..

    BalasHapus
  8. Jeru maaaas.... hua hua hua hua....

    BalasHapus