Sabtu, 27 April 2013

Tak Lali-Lali, Sagita Koplo

Tak lali-lali kok mekso iseh kelingan
Neng njero ati mbok iseni tembung sayang
Rino lan wengi tansa mbedo ati
Kowe ra ngerti aku iki ora biso lali

Tak eling-eling kok malah nambahi koming
Trus montang manting mbok pameri bodi mecing
Nuruti karepmu gawe seneng ati
Kowe ra ngerti aku iki bingung noto ati

Ojo ngono, ojo ngono, ojo ngono...
Mung mbedo atiku....
Swaramu solahmu gayamu gawe mumet sirahku...

Yen nganti, yen nganti, yen nganti....
Ora kuat atiku....
Tak turuti mas emboh dadine ra ngerti...
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 engkang sampun komentar:

Poskan Komentar