Minggu, 21 April 2013

Pati Geni

manuk ulung tulungono
kangen iki sampekeno
isun kari bengong
koyo wader keneng tubo

temon gantung sun labui awak riko
masioo urip iki gantung nyowo sun lilakeno

gadung mrambat sing gelawat
sing biso sambat
ngitungi dino kapan
sampek dalu kantru kantru

wes kadung ati iki riko taleni
sewu sumpah kari betah
riko dewek luput janji

gunung raung sepiro duwure
arep sun langkahi seru kangene
sun puasani ngebleng pati geni
kecaruko sisik melik kembange ati

setan paran hang nemplek ndane
sampek lali nang semayane
ojo mangan sawine
mangano kelembene

ojo iling saikine
ilingo bengene
wong loro dulang dulangan
sak piring ajang kloronan

gunung raung sepiro duwure
arep sun langkahi seru kangene
sun puasani ngebleng pati geni
kecaruko sisik melik kembange ati

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 engkang sampun komentar:

Poskan Komentar