Rabu, 11 Juli 2012

Priyo Ponorogo

Cah Ndueso, Kyai Segawon, The Loe,
Njowotenan lan segenap kru mengucapkan:
"Selamat Ulang Tahun Ponorogo Hari Jadi ke 516"
PONO awas andulu jagat gumelar,wes sampurno jiwo lan ROGO


Blogger Warok Mempersembahkan...

Priyo Ponorogo.mp3/Lirik

Angin sore Babadan Sumoroto
Nganti seprene ora ono wong liyo
Yo mung slirane seng katon ing netro
Mung sliramu priyo Ponorogo

Lilanono karep atiku iki
Ra orane yen aku cidro janji
Aku ra lali tansah tak ugemi
Tresnaku nganti tekaning pati

Lampu pinggir kutho Babadan Sumoroto
Padangono aku, aku seng nandang tresno
Tekane seprene aku durung percoyo
Seng tak pikir mung tansah gawe sujono

Tak simpen ning ati aku ora biso lali
Tansah tak ugemi tresnaku yo mung sewiji
Lampu pinggir kutho Babadan Sumoroto
Saksi ing tresno karo priyo ponorogo

DOWNLOAD

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

21 engkang sampun komentar:

  1. Melu ngrungokno lagu Priyo Ponorogo...
    Priyo Ponorogo = Warok

    BalasHapus
  2. wah luwih tuwo timbang semarang iq... limang atus tahun luwih...

    BalasHapus
    Balasan
    1. seng tuwek ponorogo lo uduk aku,aku sek enom loh

      Hapus
  3. aku yo arepe ngucapne selamat ulang tahun ponorogo yang ke 516, semoga tambah sukses :) -gak nduwe kalimat lain-

    BalasHapus
    Balasan
    1. hepi bis tuyu opo piye ngono loh

      Hapus
  4. bloger ki sing cewek ngunu ora enek to?

    BalasHapus
  5. Ikut menyimak artikelnya Gan :-)

    Salam,

    BalasHapus