Sabtu, 07 Januari 2012

Plan Tomorrow

Wektu iku Bos Perusahaan terkenal nyeluk sekretarise banjur ngomong, "Sesok meeting nyang luar kota siapno opo wae sing dibutuhne."
Sambil siap-siap Sekretaris iku telpon bojone,"Sesok aku dinas nyang luar kota, jaga rumah baik-baik ya mas?"
Sang Suami langsung telpon selingkuhane,"Bojoku sesok nyang luar kota, sampean ono wektu gak?"
Selingkuhane ngomong nyang muride sing lagi dikursus,"Nak, besok ibu repot, kursus diliburkan."
Bocah kursus iku banjur ngomong nyang Mbah Kakung , "Mbah Kung, sesok kursusku libur, mancing yuk!"
Mbah Kakung iku Bos ing perusahaan terkenal banjur nyeluk sekretarise," Sesok putuku ngejak mancing, meeting keluar kota dibatalkan."
Sekretaris telpun bojone,"Bosku ono acara keluarga meting dibatalkan aku ndak sido keluar kota."
Bojone langsung telpon selingkuhane,"Sesok ojo mrene, bojoku gak sido lungo."
Selingkuhane ngomong nyang muride sing dikursus,"Besok tetep masuk kursus nak, ibu gak jadi repot."
Bocah iku langsung telpon Mbah Kakung." Sesok gak sido mancing Mbah, kursusku gak sido libur."
Mbah Kakung yoiku Si Bos nyeluk sekretarise, Sesok sidane metting keluar kota, putuku gak sido ngejak mancing."
Sekretarise langsung telpon bojone"Sori mas, sidane aku sesok meeting keluar kota,"
Sang suami banjur nelpon selingkuhane," Bojoku sidane lungo, sesok reneo ya?"
Selingkuhane ngomongi muride sing dikursus, " Sesok sidane libur nak, ibu ono acara mendadak"
Murid iku langsung telpon Mbah kakung Yoiku Si Bos...

Terusno dewe kesel aku nulis terusane....
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

20 engkang sampun komentar:

  1. owalah mbulet ae gak entek-entek
    Aku katene nerusno yo malih melok ruwet

    BalasHapus
  2. gelismen komen,padahal lagek ae nek ngunggahne

    BalasHapus
  3. Njowo Tenanan kok judule Plan Tomorrow...
    Jan Inggris tenanan kiye...

    BalasHapus
  4. Paling zing lg nuliz kie ruwet pikirane..

    BalasHapus
  5. Mbah kung ngomong: "Ndasmu kui le... Nggawe tulisan kok mulek koyo entut hansip."

    BalasHapus
  6. entute hansip mulek neng irunge bendil

    BalasHapus
  7. pusing saya mas bacanya,,di balik-balikin terus,,gak selsei selsei :D

    BalasHapus
  8. mbuh kang brow mumet yo mbulet...

    BalasHapus
  9. hahahahaha.. Teruse mumet ,muyer2 ae... Nitep link..yo.. http://www.ti.co.id/?mitra=kericik89
    http://www.ayonikah.com/?mitra=kericik89
    http://www.mobilraya.com/?mitra=kericik89
    http://www.rumahraya.com/?mitra=kericik89

    BalasHapus