Senin, 09 Januari 2012

New CD RnB 2012

Suroboyo. Wektu iku aku dolan nyang pasar wonokromo. konon lantai ngesor iku pasar kanggo wong ndeso mergo barange seng didol murah-murah, sedangkan lantai nduwur iku Mall Darmo Trade Center (DTC) kanggo kalangan menengah ke atas.
Ono ing salah sawijining kios pakean ing lantai ngesor Pasar Wonokromo ono tulisan ing ngarep stan tulisane "New CD Rnb 2012". Pikirku "kok ono wong dodolan kaset ing tengah-tengahe wong dodol klambi yo?"
Penasaran, njur tak parani, heee Lha dalah.....ternyata...."New CD & RnB" iku singkatan songko "Celana Dalam Baru Rok Dan BeHa" isine mung jeroane wong wadon tok....(jiaaamput...)
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

4 engkang sampun komentar:

  1. wah, lha iku adolanmu sabendino ngono, moso gak apal !!

    BalasHapus
  2. kudu tak lebokke primbon iki... hhh...

    BalasHapus
  3. Mesti sing dodolan wong Kaponan Ponorogo iku.

    BalasHapus
  4. I love RnB, let's dance bro....

    BalasHapus