Selasa, 25 Oktober 2011

Bukti Tuhan Itu Ada

Bener menurut ilmu biologi nek semua anggota badan iki digerakne utowo diperintah otak, tapi otak gak iso memerintah jantung, Lha terus bergerak berhentine jantung sopo sing memerintah?

Iso nggak sampean mengatur pertumbuhan rambutmu, alis, brengos, jenggot lan jembutmu? isane mung merangsang kulit ngangge obat supoyo rambut tambah dowo dudu menumbuhkan rambute, isane mung ngerok brengos gak iso menghentikan pertumbuhane, seandainya pertumbuhane jembutmu sampek dawane sak meter piye jal?

Kloning? halaaaah...mung keminter, iso gak kloning nggae mripat papat? iso gak kloning nggae payudara nang boyok? bentuk lan tata letak'e anggota badan menungso iku wes ono sing Maha Mendesain wes diatur sedemikian rupa panggone, seandainya irungmu di desain ono ing bokong piye jal?

Nguyuh lan ngiseng iku kenikmatan hidup sing paling nikmat setelah Mangan ngombe turu lan kenthu, iso gak sampean njadwal nguyuh lan ngisengmu sedino peng limo misale. iso gak sampean nguyuh padahal ora kebelet nguyuh? iso gak sampean menahan nguyuh pas kebelet nguyuh? lha terus sopo sing menjadwal? otak gak iso menyuruh lan melarang sing jenenge ngiseng.

Jawabane kabeh iku mau yo mergo Tuhan itu ada, Lha nek sampean gak percoyo Gusti Alloh iku ono lha terus sopo sing ngatur koyo mengkono kabeh mau?

Sek ono akeh bukti liyane, tapi iku wae cukup ngge mbuktekne yen Gusti iku ono, kabeh iku mau yen jare Kifayatul Awam arane ayat kauniyah.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

6 engkang sampun komentar:

  1. masalahe ki sak jane ora ngono mas...
    uwong sing rak percoyo nek Tuhan ki ono ki sak jane ngene lho, masalah nomor siji ki yo kuwi, carane menungso nggambarke Tuhan kui, wujudnya koyo opo, mungkin deknen nangkeppe Tuhan kui koyo menungso, koyo Superman sing duwe mripat, otak, tangan, tapi luwiiih sekti biangeeet... meh diteliti nggo ngelmu model opo wae yo rak ketemu... saking rak ketemu akhire ngomong nek Tuhan ki rak ono... padahal deknen kui asline isih percoyo nek ada sebuah kekuatan alam yang mengatur alam iki... ndonyo iki... ngono lho mas...

    BalasHapus
  2. Permisi... mampir nih.. Sambil bawa kabar, saya lagi ngadain writing contest:
    JLEB! Contest: Be Creative By Your Post!.

    Maaf kalo komennya menyimpang alias OOT. Tapi, please jangan di anggap spam ya.. JLEB! hehehe... *ngarep

    Salam JLEB!

    Danu Akbar.

    BalasHapus
  3. mngkane iku kita dianjurkan untuk BERIMAN> =percoyo anaing Gusti Allah. sing g percyo ben sakarepe. soale yowest enek wadahe dewe dewe mbesok bakale. crooottt

    BalasHapus
  4. jare kang Paijo: nek percoyo iman ra percoyo yo kafir

    BalasHapus