Sabtu, 09 Juli 2011

Gus Dur

Nonton Videone

Goyang Assololey...!!!
Djandhut Koplo ...
Didedikasikan untuk Gus Dur
Bersama Eny Sagita ...

Ora ono rong tahun nggonmu dadi presiden
Dipekso mudun parlemen
Jarene kasus ngono jarene kasus ngene
Ning ra ono nyatane

Dadi lawan politik orde baru
Dadi korban ambisi reformis palsu

Nadyan cacat netramu nanging ngerti batinmu
Ngendi kucing ngendi asu
LSM opo partai ORMAS opo mung RT
Sing penting tumindake

Kelingan welingmu sing prasojo
Agomo ngayomi jagad royo

Sak lungamu akeh seng rumongso kelangan
Pendekar rakyat sing wis lilo dadi korban
Dijegal kono kene mergo mbelani rakyate
Sing dianggep ra penting lan tansah disingkirake

Download MP3'ne

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

5 engkang sampun komentar: