Sabtu, 18 Juni 2011

Assololey.........!!!!

Nonton Videone


Nyimak Lirik'e
Mak iki anakmu prawan
Wiwit cilek ono ing perantauan
Eling ngiwangi neng kantin sekolahan
Telung sasi mak aku urung bayaran

Mak dongamu mandi tenan
Diijabai marang Gusti Pangeran
Koyo ngene rasane wong ora nduwe
Nduwe pisan diece karo kancane

Eling-eling manungso bakale mati
Yen wes mati dikubur sanak famili
Dipendem jero diapit bumi

Ono kubur iku akeh bandoso
Ulo klabang kolojengking podo moro
Ono setan membo-membo dadi perawan
Ben do krasan nek ono kuburan

Neng akerat ora ono montor liwat
Neng akerat ora ono sego berkat
Neng akerat ora ono mejo biliard
Onone godone moloekat

Sak sugeh-sugih'e uwong mesti ono mlarate
Sak mlarat-mlarat'e uwong mesti ono celengane

Mangkane golek bojo ojo mandang rupo
Rupo elek kuwi yo ora dadi ngopo

Mangkane golek bojo ojo mandang bondo
Seng penting, ora ngentekne warisan morotuwo

Kowe pancen keren mas, koyok bekas pacarku mbiyen
Eman, eman tenan, kerenmu mung kanggo obralan

Obral, ngobral janji mas, urung mesti uripmu mulyo
Mulo aku wes kondo, melu pakku urip nang ndeso
Ngrewangi gawe boto, menek klopo nyeblok bongko

Ngrungokne MP3'ne


Download Yo Boleh...!



Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

30 engkang sampun komentar:

  1. wes suwe ra njedul
    ternyata bikin lagu to kang
    wkwkwkwk

    BalasHapus
  2. biasa blogger kere,ora ngeblok nek lagi bokek...haaahaaaahaaaa

    BalasHapus
  3. Bar ngrajang mbako kok ujug2 nggowo prawan. Prawan tenan ra kuwi..?

    BalasHapus
  4. jijalen nek gak percoyo....

    BalasHapus
  5. ketokmen sih wis gak perawan meneh .... :D

    BalasHapus
  6. hahaha blogwalkin mbek dangdutan sik aaaaaaaaaahhh :-D
    Salam sejaterah dan adem ayem

    BalasHapus
  7. dangdut koplo goyang cak......

    BalasHapus
  8. hahahahaha digoyanmg sewr ser :D

    BalasHapus
  9. hahahahaha aku pake penerjemah langsung dari jawa neh

    BalasHapus
  10. pingin ndonlod, ning jan, koneksine lagi lemot. doh!

    BalasHapus
  11. blog jowo ne apik tenan mas, kenal no mas aku iki puja kesuma dadi nek tulisane agak ora bener aku njalok maaf yo mas.

    BalasHapus
  12. berkreasi yang tiada henti untuk menunjang kreatifitas hidup

    BalasHapus
  13. kulonuwonn....pripun kabare kang?
    sepurane nembe iso sowan kemari. wehhh syaire jan tenan mantep
    jajl tak rungokne sek...
    Sukses Slalu!

    BalasHapus
  14. lha iki,, wayahe koplo,,

    sera

    haha,,

    BalasHapus
  15. Melo komen yo
    Nek aku ...
    Mbantu Moro tua
    Nggawe boto
    Neng nDeso

    BalasHapus
  16. intuk goyang ra iki...wis ngampet joged ki

    salam kenal

    BalasHapus
  17. lagi nemu sing mantep ki, lanjutkan om

    BalasHapus
  18. aku kok seneng sing iwak peyekkkkk
    sagita elekkkk sampek tuekkkk asloheeeee
    sagita menthullllllllllllllllllllllllll

    BalasHapus