Sabtu, 05 September 2009

Misteri Tengah Sawah

Nang kulon desoku ono sawah kang ombo banget, ora kur pisan pindo, iki wis bolak-balek tiap jam siji bengi ono suoro sing aneh-aneh, kadang suoro wong wadon cekikikan, "iiih...ih..ih...ih..." kadang suoro macan mbaung, malah bengi wingi jare ono suoro asu jenggong, "Au...Au...Auuuuu..." padahal warga sekitar kene gak ono sing ngingu kirek.

Sing luwih aneh maneh, tiap ono montor liwat tengah sawah, montor iku mesti mogok, ora keno dilakokne kacuali disurung, lan sek akeh maneh kadadean liyane.


Lucune, lek rame-rame, wong akeh moro nang tengah sawah meskipun ditunggu songko tengah wengi sampek isuk yo ora bakal ono opo-opo.

Nah..., lek sampean pernah katemu kedadean koyo mangkono iku aku nyuwun tulung pecahno misteri iki, Lan jawaben pertanyaan iki, Ono opo to sak jane nang tengah sawah iku?

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

46 engkang sampun komentar:

  1. mmm....ning tengah sawah iku enek pari lan poro kancane kang wkwkwkwk

    matur suwun infone gawe mrinding wae

    BalasHapus
  2. wedeeewww.. mesti gmn nii duduk saiia kang baca tulisan ini?!?!??

    BalasHapus
  3. yen montor metu tengah sawah yo mesti mogok, to Kang.

    BalasHapus
  4. lak yo ora ono omahe to kui...

    BalasHapus
  5. jelas ono sing lep karo nyetel radio opo ya :D

    BalasHapus
  6. curiga sok dienggo suting sinetron iki ...

    BalasHapus
  7. Wach maknyus atikel'e kang,ngeri...ngeri...xixixi...:-)

    BalasHapus
  8. njajal sampean semedi dewean, ben ngerti sopo wong wadon sing guyu "ih....iih..ii.." ko nek wis ketemu jaen muleh, ben ora ganggu uwong sing lewat tengah sawah maneh

    BalasHapus
  9. tenang...tengang....bakal enek sing oleh award iki ngko....

    BalasHapus
  10. masih ada sisa takjilan ga???
    laperrrrrrrrrrrr

    BalasHapus
  11. sing pasti ono sing njogo... tapi pastine dudu pak tani heheh. coba gawe uji nyali...mesti cewek bangsa alus e wedi lek di parani rame rame... isin to mas... hehehh

    BalasHapus
  12. Wah lek sing ngguyu iku mesti cewek lagi seneng, ojok-ojok sering gawe dugem.....la nek montor mogok nang tengah sawah yo mesti ae, enak-e piye nek di tinggali handphone on terus bengi-bengi di telp yen onok sing jawab berarti onok sing njukuk...tapi sopo sing njukuk yo di takoni ae kiro-kiro ngono ki pemecahan misterine kang

    salam kenal yo

    BalasHapus
  13. selama poso gak tau ngrasakne nikmate sarapan nang tengah sawah yo.....

    BalasHapus
  14. wakakak tak ngguyu sik yo.......

    Kang lha nek nang tengah sawah sing mblethok2 bar di luku rakyo macet tho montore.....#tipe cah ngeyel...#

    Nek ngono sak dawane ndalan nang sawah iku mau di wenei lampu sing akeh ben padang njinggrang dadine wewedi yo melu wedi amargo padang njinggrang.....#tipe cah guyon...#

    nek cah jenius rak yo sampean....

    Salam tepang saking kulo

    BalasHapus
  15. lah sing neng tengah sawah yo baraanmu... la wong kabeh bodo jenggong... lek enek wong akeh koe meneng... wis kasus kief

    BalasHapus
  16. sak jane neng tengah sawah kui ono seng aneh!
    seng aneh kui yo ono "sesuatu"...
    lek motor neng tengah sawah kui yo kurang gawean... motor koq neng tengah sawah!!arep melu reli po piye?!
    lek ora meh njajal lewat galengan nggo motor?!?!
    hehehehehe...
    wah lek ngono perlu dijajal kang!!
    wani ra?!
    aku lek dewe yo tentu... ora!!!
    hehehehe.....

    BalasHapus
  17. Salam Cinta Damai dan Kasih Sayang ‘tuk Sahabat Sahabatku terchayaaaaaank
    I Love U fullllllllllllllllllllllllllllllll

    BalasHapus
  18. hadooooh.. manstaaaaaaabsssss.. sampai enda ngerti yaaaaaa

    BalasHapus
  19. ada kamu yang lagi sembunyi pake kain item
    jadi gak kelihatan pas malem2 :P

    BalasHapus
  20. sing nggon tengah kui mesti nyeremake.
    tengah sawah, tengah malam, tengah segoro, tengah hutan, kecuali tengah gunung, iku malah nyenengke
    hahaha

    BalasHapus
  21. wah, payah tuh "setan"nya, pengecut berani nya kalo pas lagi sepi. tapi kalo rame, malah ngumpet
    Dah di ajak tadarusan bareng aja mas, biar bisa kenal banyak teman... hahahahahaha :D

    BalasHapus
  22. paling yo koe sing muni muni ngonokui
    trus mogok mergakno tok tulup bane, malih bocor
    yo to
    wes tak pecahne ikilo masalahmu

    BalasHapus
  23. yo jelas ae mogok.. lawong tengah sawah pari..yoopo iso diliwati..haha

    BalasHapus
  24. rame-rame wae diparani pendak dino bergantian. mengko kan suwe suwe setane ga betah bungkam.

    BalasHapus
  25. koyo ngono kok bingung, tengah sawah yo ono parine toh, banyu, endut lan kanca-kancane..
    piye to' mas iki...

    BalasHapus
  26. aku gak ngerti wong ra tau mrono

    BalasHapus
  27. Wah, nyuwun pangapunten, kulo niki tiyang kutho ageng, sanes tiyang ndeso, ;) saget boso jowo, korea, inggris, nanging mboten saget boso indonesia,

    hua ha ha ha

    Ayumi Hamasaki

    BalasHapus
  28. Walah...ku ga seberapa paham bahasa Jawa

    BalasHapus
  29. wong wadon sing cekikikan iku tibak'e sopo?

    BalasHapus
  30. wah, lak ngunu kuwi nang bali yo serem kang... lak ono barang alusan lewat.. tengah wengi kirek2 podo mbaung...serem tenan jan.. kancaku malah omahe ditekani..wujud e ulek tenan.. :) :)

    BalasHapus
  31. Wis gak usah di pecahne misterine.Sepurane ya...sing bengak bengok ning sawah kuwi ingon2 ku.

    BalasHapus
  32. beh, lak medeni nuw kang?
    iku sawah endi loh kang kedadeanne?

    BalasHapus