Kamis, 10 September 2009

Mengungkap Misteri Tengah Sawah


(Disarankan Moco Postingan Lawas, Tinimbang Bingung Gak Paham)


Ojo ngguyu disek lho..., sak durunge sampean rampung moco tulisan iki. Tibak'e...eh Ternyata...Suoro wong wadon cekikikan nang tengah sawah iku suarane Mbokku guyon karo Pakku pas mbokku ngirim sego wayah pakku nunggu disel nang sawah, lep, ora mulih teko bengi.

Lek suoro macan mbaung iku ternyata suoro wayang songko radio sing stel pakku mbaturi melek ben ojo ngantuk. Asu jenggong sing nyuoro bengi iki pancen suoro asu tenan, tapi uduk asune wong kene mergane wong kene gak ono sing ngingu asu. iku asune pemburu sing lagi golek garangan, mboh wong ngendi iku aku yo ora ngerti.

Lha terus misteri montor mogok iku piye?

Hahaha...Yo mesti mogok lah...wong lek numpak'i nang tengah sawah, yo klelep lumpur no.....ora knek di lakokne kejobo di surung, yo kan...?

Meskipun dewek'an ora rame-rame wong akeh nang tengah sawah yo ora bakal ono opo-opo kok, kurang men gaean lho...bengi-bengi dewekan nang tengah sawah, gelemen kademen, opo ora penak ngeloni bojo, yo ye?

Ono opo nang tengah sawah?

Lek sampean njawab rueno-reno jare nang tengah sawah ono setan, kuntil anak, pari, opo emboh piye jawabanmu iku salah kabeh. sing bener nang tengah sawah iku mung ono huruf "W" njijal delok'en tulisan SAWAH sing tengah hurupe opo, huruf "W" kan?

Wis....lek kepingin ngguyu saiki wis oleh nguyu...
Hwahahahaha.....

Oh iyo....Award nang nduwur iku olehku songko Gubuk Blekenyek, tak persembahkan untuk temen2 sing komentare rodok bener, lho kok mung rodok? iyo..... mergo gak enek sing njawab buener tenan....hehehe.......

Selamat dech buat :

Alamendah
Jalan Wali
Wh
Resha
Azaxs
Mengembalikan Jati Diri Bangsa

Jo lali awardnya iku dijupuk, pajangen nang blogmu, dibekling nang mrene.....yo ye?
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

46 engkang sampun komentar:

  1. wakakak,,,,padahal aqu ki gur wong sik sok tau kok sampean anggep bener no.......hahahha....weh....apik awardte....huhu......

    BalasHapus
  2. hhoohoh....sepurane yo kang.....mengko nek leh ku masang rodo telat rapopo yo......

    BalasHapus
  3. hoooooohhhhh.....pertamamxxxxxxsssssss.......

    #####Komentaro Sak SerKmu########

    BalasHapus
  4. sopo sing muni bener?
    mung rodok bener kek....
    tapi mergo aku ke dermawan~alah~ tak dum awardku buat sampean,hehehe.....yo gak papa telat yang penting di pajang ya?
    toh iyo...borongen ritek komentare......

    BalasHapus
  5. selamat sob atas awardnya semoga jd tambah semangat dlm berkreasi

    BalasHapus
  6. wuidihhh keren abis nih awardnya

    BalasHapus
  7. Ass...wr.wb
    walah award milik pean tambah siiiiip ngunu lho....,siiip pisan isi blog-e...wes klop tenan siiiip seng duweni blog iki rek...thnxs alot for everythings....eh lali pean wes ta follow,nek purun follow aq yo....

    BalasHapus
  8. diampuuuut.... (ups, astagfirullah....)

    BalasHapus
  9. wekekekek .. dsar wong ndesooo :)) podo aku

    BalasHapus
  10. Ok OK cak aku komen, aku ojok diseneni ta! nangis lho aku, nek g diseneni yo diselosoi ae!he he he!asli endi cak?

    BalasHapus
  11. ass...wr..wb
    shotmix milik pean kok trouble terus...ehmm.makasih follow-nya yo....award tambahan jupuk'en oleh kok

    BalasHapus
  12. senangnya..... mbak olip gelem dolan mrene....

    BalasHapus
  13. komputere mbak dhana kaleee.....yang eror...

    BalasHapus
  14. iya kali ya...di sambung sesok maneh iki nek kantor sibuk,,,puasa nopo mboten?nitip disisakan buat aku ntar pulang jam 9 malem loh..hiks..hiks...wass...wr..wb

    BalasHapus
  15. ya poso lah......
    mang kerja dimana lho mbak?

    BalasHapus
  16. poso kok entek surya sak util..hahahaha

    BalasHapus
  17. mas dab!!
    ki saking ndesone nluwihi kowe....
    nyuwun tulung iso ra?????


    AJARI LE NJUPUK AWARD PIYE?????????????

    jan ra donk tnan ki!!!!!!!
    mosok dikirim lewat telegram??????
    tulung ajari diriku yang masih lugu ini.....
    matur nuwun.....

    ~~semoga lekas sembuh~~

    BalasHapus
  18. Wo..... cah ei..dan tenan ! tiwas aku leh golek ukoro njawab ae dowo - dowo tibakne mung huruf "W" tapi apek tenan misterimu kang,iso kangge obat ngantuk

    BalasHapus
  19. walah, rasa penasaranku mung dikalahke karo huruf w thok, hehe ...

    BalasHapus
  20. hahaha...pak sawali ketipu....hahaha.....

    BalasHapus
  21. seneng na dpt award...!!!..slamat deh sob...
     
    kunjung balik ya sobat di postingan t-baru q nieh

    Membuat Drop Down Accordion Menu 
    Cara MengOpgimalkan Halaman Label dan Arsip 
    Membuat Read More Otomatis 

    Jangan lupa ngomentnya xeps...!??
     
    ________________________________________________________________________
    Thanks.  
    Regard,

    Hitsuke and NarutoFans 

    BalasHapus
  22. U Welkam Hitsuki.....sering2 kesini ya?

    BalasHapus
  23. Walah walah apik tenan ki kang tulisanmu, anggawe kekel neng ati, nganti ngakak aku, matur nuwun kang tombo stress iki yo, salam kanggo konco konco kabeh sing rumongso wong jowo, mugo mugo sehat sakkabehane, amin

    BalasHapus
  24. Siipp...terus berkarya terus!!!!!

    BalasHapus
  25. kang ewotmu wes tak publis yooo........

    BalasHapus
  26. walah... ngono to jawabane.... :D iso wae... sayang, aku gak kebagen award... :D

    dolan maning kang... :)

    BalasHapus
  27. ono ono ae rek sampean iku, tapi asyik juga

    BalasHapus
  28. haha.....haa....haaa... jan postinganmu ke enek waeeee,,.. ra nggenah tenan tapi lucuu,,..aku klaggum karoo kowe mboh carane.. piyee aq raa ngertii penting postinganmu tak acungi jempoll limo.. jans apik tenan... gerrr...... (askum):-)

    BalasHapus
  29. howalah, ndaraku terahno koe pancene singngedeni
    bakano mboke karo pake malahan
    brarti suorone mbokmu koyo medi no

    BalasHapus
  30. mung postingane bos sing jowo.hahahha

    BalasHapus
  31. kudu ngguyu dewe moco tulisanku dewe,hahaha...

    BalasHapus
  32. kaponan tau gak?kecamatane mlarak.

    BalasHapus
  33. MET RIYOYO GAWE SING RIYOYOAN

    SEPURANE SING KATAH SAKING KULO

    BalasHapus
  34. nggone ojo nang kene kang nang postingan nduwur kono lho lek arep mengucapkan,hahaha...

    BalasHapus
  35. Oalah, ono penghargaane to, tiwas njawabe ora tenanan wingi, nyesel aku,
    yo, wis ngko nek ono posting sing aneh tak pikir tenanan komentare,
    suwun nggih maas

    BalasHapus
  36. urun rembukg nggih mas,
    jowone kurang sitik,
    sak bare jeneng mosok cah ndeso "mengatakan" tulung pripun yen diganti "ngomong" nopo "ngendikan" ngoten? pripun mas... sae to?

    BalasHapus
  37. One accessory that many pandora beads women consider a necessity is a handbag.

    BalasHapus
  38. A beautiful trollbeads jewellery, multi-color composition trollbeads beads of beautiful silver jewellery, so beautiful, brilliant, the look trollbeads bracelet, even more beautiful, trollbead charms has always been the same.

    BalasHapus