Sabtu, 23 April 2016

NDB

Arikalaningsun mbukak layar, mijil kawitan pasuryanmu ing nduwur.
Indahe gambarmu koyo dene anyepe banyu kang ngguyang panase geni.
Nanging esemu ing kasunyatan, luwih banget mbungahne ati.
Tresno iki ora mung sak wetoro sak kilaning paningal.
Tak jaluk selawase sesandingan sakjroning kamulyan.
Ayem tenrem bungah rinengkuh ing astamu.
Sumebyar cahyaning rindu, sumunar ngrangkul kabegjan.
Mbangun wismo bebarengan, ngudal pawulang sejatining wahyu.
Tresnaku mandek pinarak ing lor kuloning deso.
Amung sliramu seng katon ing netro.
Duh cah ayu wanito Puthuk Mojo.

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

3 engkang sampun komentar:

  1. Admin, if not okay please remove!

    Our facebook group “selfless” is spending this month spreading awareness on prostate cancer & research with a custom t-shirt design. Purchase proceeds will go to cancer.org, as listed on the shirt and shirt design.

    www.teespring.com/prostate-cancer-research

    BalasHapus