Sabtu, 21 Mei 2011

Opo Bedane?

Isuk maeng, leren kerjo guyonan karo konco-konco, sambi ngudut ngopi iseng ae moto sandal, eh apik tibak'e. biasane nek leren kerjo ngunu iku lan konco-konco guyon-guyon, Goro-goro mbedhek"i eh di bdek'i genti aku malah ndak iso. saru sih tapi lucu je...
Koyo ngene ikilah diantara bedekan - bedekane :

1. Opo bedane kurungan ambek rok?
=> Kurungan iku yen dibukak manuk'e metu, nek rok yen dibukak manuk'e malah mlebu.

2. Opo bedane sepatu anyar karo manten anyar?
=> Sepatu anyar iku yen ketemu bolongan mesthi menghindar yen manten anyar nek ketemu bolongan malah diparani.

3. Opo bedane tiang listrik karo tiang jaler?
=> Tiang listrik iku biso madangi, nek tiang jaler malah metengi.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

25 engkang sampun komentar:

  1. ha ha ha ha iso ae konco-koncone sampaean

    BalasHapus
  2. perkumpukan orang2 ndak nggenah mbak,hahaaaa

    BalasHapus
  3. jgagagaga dasar segawon jgagagaa

    BalasHapus
  4. Opo bedane tangan tengen karo tangan kiwo..?

    BalasHapus
  5. Prof tengen rumahsakit kiwo kuburan,hahaaaa

    BalasHapus
  6. Sopo lho iki kancamu sak jane, kok aneh2

    BalasHapus
  7. wakakaka .... selalu ada yang baru dan lucu di blog ini, hiks.

    BalasHapus
  8. la guyonane dewasa terus rek...sandale lucu, diproduksi ae trus di dol...

    BalasHapus
  9. yg ketiga aku perlu ketemu ProfIjo utk nerjemahinnya
    jiahahahahahaaa......

    BalasHapus
  10. belajar sak prakteke yo entuk lho...

    BalasHapus
  11. kwkwkwwkwkkwkwkwkwk ...........
    seko ono ta dek bedean ngene iki ...

    BalasHapus
  12. opo bedane segawon ambek ronggawon towo telongawon .......

    BalasHapus
  13. salam kenal cak ..... teko lumajang citi. podo sang perguruan ojok medit-medit ilmu heeeeeeeeee........

    BalasHapus
  14. sin no 2 podo karo
    opo bedane sepda anyar karo kmanten anyar

    BalasHapus
  15. wah bede'an iso dadi referensi penghangat suasana sesuk nek ono kemah

    BalasHapus
  16. Keren banget dah mas,,,:)

    BalasHapus
  17. Opo bedane Siti, Soto, karo Sate???

    BalasHapus
  18. Wah... blog'e apik tenan mas bro.. nderek nepangke kulo saking mbantul, yogja

    BalasHapus
  19. itu lambang bloger sama wordpres ??

    BalasHapus