Sabtu, 24 Oktober 2009

Cara Membuat Blog Sing Paling Gampang

Kliken wae iki www.blogger.com
trus klik buat blog
bar iku manuto petunjuk sing ono nang kono
dadi deh....
penak to hehehe......


Nah..., lek blogmu wes dadi gek kebetulan kowe ki cah Ponorogo, gabung wae di komunitas kotareyog.com

Nah....Lek sampean wes melu gabung, secara otomatis iso dadi member neng warnet indiGO Lho...., warnet paling profesional sing dadi beskeme Blog M, alias Blogger warok cabang Mlarak, hehehe ....
yo ye....?
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

39 engkang sampun komentar:

  1. Ak ra duwe imel je??

    BalasHapus
  2. sangat simpel,jian ngumun tenan aku karo kowe bos!!!!

    BalasHapus
  3. salam sahabat
    ehm...jan cocok tenan iki,wes pokok'e melu engkang sae n sukses ngono ya...

    BalasHapus
  4. byuh..byuh..jebul gampang yo..?
    apik tenan.. cak..!!

    BalasHapus
  5. kowe ki kok enek2 wae to kang? edan tenan kowe iku...

    BalasHapus
  6. wah aku wis ra ngeblog nganggo blogger (blogspot)terus asliku ora saka Ponorogo, di ngapunten ora iso gabung

    BalasHapus
  7. podo karo storykoe, aku ra iso gabung komunitas Ponorogo, tapi arep sering2 mampir blog-e wong ndeso..

    BalasHapus
  8. wis tau mampir durung? kalo wis tau, berarti iki mampir maneh, nek durung, nderek nepangke,...

    BalasHapus
  9. meskipun ora blogspot,tetep oleh kok gabung neng kotareyog.com.

    BalasHapus
  10. sorry browww ane gak ngarti bahasanya jadi numpang comeng ja dah,,,,

    BalasHapus
  11. aku yen blogspot rado gak patek'o mudeng, Kang. Luwih kulino nganggo wordpress soale. Ra popo, tho?

    BalasHapus
  12. opo ngak biso campor2 boso melayu, payah banget seri arek paham. baru wae arek blajar ngomong jowo mas, eke wes arek ngomen boso jowo yo kepayahan seri.

    BalasHapus
  13. wallaaah... mlarak.
    kadhoen. :D
    aku tak neng indie ae maz.

    BalasHapus
  14. aku yo tahu gawe neng blogspot tapi bingung menune repot! opo aku sik goblok yo kang?

    BalasHapus
  15. sama-sama belajar kok kita...jhehehe,.

    BalasHapus
  16. hahaha trah penak gawe ne tp ngurusi ne sing angel kyo wong gawe anak kae lo....ckakakakaa

    BalasHapus
  17. angel lho kek nggae anak ke...

    BalasHapus
  18. indiGO iku cabange indi kutho kek..

    BalasHapus
  19. tutorial singkat-padat-merayap tenan, ki

    BalasHapus
  20. Apikmen Kang! Kethoke pancen gampang tenan...wong wis duwe, genah nek wis iso no...

    BalasHapus
  21. He....he... semua pake bahasa susah..
    aku pake juga ah..

    Makkuamoro pale?
    Gampang laddemi....

    BalasHapus
  22. selamat buat indigo warnet yo kang,

    mugo-mugo laris manis

    BalasHapus
  23. mening mening kang :D
    aku tak njajal ngko :D

    BalasHapus
  24. wes tau jajal aku sing ngunu kui :P

    BalasHapus
  25. walah...yang penting kita ramaikan indiGo!!! oke?..

    BalasHapus
  26. bagus juga tu cah ndueso kalo ada pesta jual murah, asalkan jangan buku komik yang digarap.

    BalasHapus
  27. binung mo komen apa... huhuhuh Ti anga paham artinya *sedih* coba kak ada versi Indonesianya *ngarep*

    BalasHapus
  28. nembe dolan wonten blog mriki... jan niki jowo tenan..

    eh kosek, ora deng ora jowo tenan, lha kui isih ono " mengatakan " " Beri Komentar sebagia " kalian Poskan Komentar


    yen saget mbok yo diganti jowo bos, gen iso di woco mbah mbak :D

    BalasHapus
  29. mlarak ki njabung ngetan yo lurrrrrrrrrrr?

    BalasHapus
  30. yak betul.....ngetan trus ngalor

    BalasHapus
  31. Thanks for this nice informative blog. Really too impressing.
    airport pickup w2 | heathrow to w2

    BalasHapus
  32. blogger seje mbek wordpress yo cara gawene :-)

    BalasHapus