Kamis, 05 April 2012

Duren

Rame duren, panen duren, podo tuku duren, kabeh podo ngojahne duren, senajan regane larang seng penting rosone. opo maneh pas dibelah.

Seorang kawan ngomong,"Nek mung arep mangan duren gak usah bingung-bingung, nyang omahku wae"

Kancane takon,"Lha emange nggone sampean lagi panen duren akeh ta?"

"Enggak,wong wite duren ae gak ndue kok panen segala?"Jawab kawanku.

"Lha terus?" kancane bingung.

"Maksude gini lo, nyango omahku nggowo'o duren trus dipangan bareng-bareng karo aku, wong aku yo kepingin kok."
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

12 engkang sampun komentar: