Kamis, 01 Maret 2012

Bahrain Vs Indonesia (Karambol)

Kalah memalukan, Parah, Dibantai adalah kata seng luweh pas, bayangno kalah 10 gol tanpa balas, arep dilokne negorone dewe nek ora kok yo kebangetan, kalah yo kalah wes mesthi kalah kok tapi kok yo jan tenan, ngisin ngisini. Susune eh sujune Qatar Vs Iran kok drow, seandainya Qatar kalah, Indonesia ndok yo tambah musuh.

Karambol, bar nglebokne 10 buah game over. Wok-wok'an, maen kelereng jaman cilik'anku nek wes entuk poin 10 menang. Lha iki bal-balan kok kalah 10-0 sakjane karambol opo wok-wok'an to iki? ibarat rai koyo dibeset rasane.
"Salae sopo?"

Asu ngomong, " Jangan hanya bisa menyalahkan mas 'MEREKA' (tanda kutip diperlukan) juga manusia kok"

Lha nek ora gelem disalahne opo yo gek wes bner scor 10-0 ngono iku?
Lha nek ora nyalahne arep tok kon muni piye cocot amoh koyo aku ngene iki?
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

32 engkang sampun komentar:

  1. aku kmek pak ne.

    Hahaha, eo palin wok-wok an yae pak. Hehehe..
    Indonesia kakean ambisius ro ego. Dadi gor ngunu wae, le cebal. Eh bal balan.

    BalasHapus
  2. Joh....gantio jeneng...madan2i ae....

    BalasHapus
  3. iku bal-balan opo poli sakjane ?? opo dakon ??

    BalasHapus
  4. poli iku lanang nek wedok?

    BalasHapus
  5. mangkane kuwi, bar bal-balan, bahrein sik ngajak karambol karo Indonesia. pengen mbuktekno sing menang sing endi

    BalasHapus
  6. Sing ngirim mrono kuwi kudu tanggung jawab..mesakne banget, ra siap tapi di kon budal..

    BalasHapus
  7. opo lali ndak diwei sarapan?

    BalasHapus
  8. Rung didukune paling...
    Hahahay,.

    BalasHapus
  9. Untung aku ra ndelok, nek ndelok po yo malah ra kewirangan, lha 0-10, iki pancen iki sing salah Bahrain, ngerti wes di prediksi bakal kalah kok yo le mbantai sak geleme dewe, lha mbok ono misakke setitik wae dibantai ojo nganti 10, telu kosong rak yo wes pantes, dadine ora isin banget ngono yo diterus-terusno le ngegolke ngasi ping 10..

    BalasHapus
  10. postingan yang sangat menarik :)
    sangat bermanfaat.. ^_^
    keep posting yaa..

    ingin barang bekas lebih bermanfaat ?
    kunjungi website kami, dan mari kita beramal bersama.. :)

    BalasHapus
  11. your post is nice.. :)
    keep share yaa, ^^
    di tunggu postingan-postingan yang lainnya..

    jangan lupa juga kunjungi website dunia bola kami..
    terima kasih.. :)

    BalasHapus
  12. mening gasut opo...
    Posting gathel jare nening je...blelek'en ye?

    BalasHapus
  13. sangat-sangat mempermalukan ini namanya :D

    BalasHapus
  14. jare es cendol,''Bahrain
    membothok Indonesial
    sejinah - nol''
    koplak...

    BalasHapus
  15. haha sory pakne..
    Bukn makst menjiplak, po melu, melu.. Tp yo pye maneh... Horo.

    BalasHapus
  16. bukti yen wong Indonesia kui apikan,, buktine gawang dijebol ping 10 ae ga popo.. :)

    BalasHapus
  17. jerene enk sing sogok-sogokan wkwkkw

    BalasHapus
  18. Yen kuwi ra layak dicritakne, tapi kudu dipisuhi nganggo ukoro sing kromo inggil "mdro cngre" (kaping sepuluh panggah "mdro cngre"; boh.. aku ra njawani artine "mdro cngre".. ning tonggoku biasa misuh ngene: modaro congore!)
    Bai de we, maksutku btw, Lur!, aku wis follow #228 kanthi jeneng "CahNdeso". Yen ra kersa fol-bek, ya jan ora umum... matur suwun, nggih.

    BalasHapus
  19. trah indo koyo giahasyut !

    BalasHapus
  20. wes dolanan PS wae..
    kalah ora ngisin2i..
    iso tanding ulang..wkwkwk

    BalasHapus
  21. wis, gak usah digagas, hehe ... sing penting njagokke wae final tim garuda muda ning brunei.

    BalasHapus
  22. u21 mlebu pinal,mari kita acungi jempol kaki

    BalasHapus
  23. kui dudu karambol, tapi wok-wokan :D

    BalasHapus
  24. Inilah hasilnya jika PSSI berantam terus, memalukan negara dan pengurusnya tak tau malu.

    BalasHapus