Jumat, 13 Januari 2012

Terimakasih Guru

T'rima kasihku ku ucapkan.
Pada guruku yang tulus.
Ilmu yang berguna s'lalu dilimpahkan.
Untuk bekalku nanti.

Setiap hariku dibimbingnya.
Agar tumbuhlah bakatku.
Kan kuingat s'lalu nasehat guruku.
T'rima kasihku ucapkan.


Download

Iki Lagu jaman aku SD mbiyen
sing tekan saiki sek mbrebes mripatku naliko krungu lagu iki.
Tak persembahkan untuk Guru-guruku
jaman aku sekolah ing SDN Kaponan 1 Kaponan Mlarak Ponorogo
Matur sembah ing panuwun sedoyo ilmu engkang sampun dumawah dumateng kulo Panjenenganipun :
Bapak Sutopo, Wali Kelas 1
Ibu Wartini, Wali Kelas 2
Bapak Sukemi, Wali Kelas 3
Ibu Sukanti, Wali Kelas 4
Ibu Siti Sunarti, Wali Kelas 5
Ibu Sri Haryani, Wali Kelas 6
Bapak Djawono, Kepala Sekolah
Ibu Siti Mispatin, Guru Agama
Bapak Budiono, Guru Olahraga
Bapak Imam Khudhori, Guru Bhs Inggris
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

23 engkang sampun komentar:

  1. Ingat sama guru SD dulu yang tulus membimbing dan mendidik muridnya

    BalasHapus
  2. wah, kok isih kelingan jeneng guru d yo,
    aku guru sma wae wis podo lali...
    hhh...
    faktor U...

    BalasHapus
  3. nek sd kn setaun gurune mung siji iku tok, nek smp sma mben jam ganti.

    BalasHapus
  4. gek nek sma kan kesane ndugal ndak knek dikandani, dadi guru ndak ndue wibowo. bedo nek guru sd wibowone gedi mergi sing dikandani bocah cilik sek manut2

    BalasHapus
  5. Weh, jek apal karo jenenge guru2...
    Siep...

    BalasHapus
  6. Bu Tutik wali kelas 1
    Bu Prapti wali kelas 2
    Bu Khusnul wali kelas 3
    Bu Lilik wali kelas 4
    Bu Mar wali kelas 5
    Pak Slamet wali kelas 6

    BalasHapus
  7. guru tk ku jenenge bu aminah,hahaha

    BalasHapus
  8. Weh weh weh . Sayang karo guru iki . Uapal :D aku e lali karo guru2ku mbien .

    BalasHapus
  9. wah, hebat ik, taksih kemutan dumateng bapak/ibu guru SD ne,
    Aku apale mung guru sing paling galak!! hehehe

    BalasHapus
  10. sukses tuk semua guru di Indonesia.. semoga terus mencetak warga Indonesia yang strong ;)

    BalasHapus
  11. salam sahabat
    kait ngeerti yen THE LOE iki pean ta mas hehehehe
    lagine marahi aku melu mbrebes pisan kie
    hualah kangen guruku biyen rek

    BalasHapus
  12. Tansah kelingan jasanipun Bapak Ibu Guru menawi ngaturi tuladha becik lan ilmu kang kamulyan

    BalasHapus
  13. syukur alhamdulillah, sih kelingan karo guru.

    BalasHapus
  14. manteb mas, aq golek now lagu2 sd seng lianne....


    salam kenal

    BalasHapus
  15. thx to guru TK, SD, SMP, n SMK ane (y)

    BalasHapus
  16. makasih pak guru, makasih pak Mars... makasih pak Sawali... :)

    BalasHapus
  17. Byuh. Kelingan Pak/Bu Guru jaman eS De. Wis podo sepuh-sepuh. Wingi ketemu nang Pasar Legi nakokne wis kromo opo durung...

    BalasHapus
  18. TRENYUUUUUUUUUUUUUH KOK SIK ENENG WONG BAGUS KELINGAN GURU2NE. PADAHAL AKEH MURID2 CETHUKAN GURUNE NG NDALAN ARUH2 G GELEM......MALAH AREP NABRAK GURUNE AREP TIBO BLAS RA MANDEK

    BalasHapus