Jumat, 29 Januari 2010

Hacker Cewek Cino










Mbah Google mutung, kapok, ora betah neng Negoro Cino mung mergo goro-goro hacker cewek, komunitas hacker sing nduwe jeneng "Cn Girl Security Team" ngobrak abrik infrastukture Google Cino. Pimpinane komunitas hacker iku dipimpin cewek ABG umure wae sek 20 tahun kelahiran Hunan, 6 September 1989, jenenge Xiao Tian lek dibasakne jowo Xiao Tian ki artine Langit cilik. Cah ayu koyo ngono gak pawak'an yo dadi hacker, pantes'e dadi bojoku yo iku, hahaha...

Bayang no to... Mbah Google sing Raksasa mesin pencari wae menyatakan siap mundur lho, berarti canggih tenan poro hacker-hacker cino iki. parah ketok'e dunia mayane cino iku. tercatat luwih songko 4 juta hecker sing gabung neng komunitas-komunitas hacker cino, Xiao Tian wae mimpin 2.200 hecker cewek lho masamu.

Scott Henderson, seorang pensiunan tentara AS nganti ngomong "tentara cyber" cino iki nyamari, Suatu saat lek sampek enek konflik negara sing melibatkan cina ciloko tenan musuhe, jutaan hacker cino iki bakal memobilisasi negorone. Lek wes wayah'e teko tenan enteni wae "Jendral" Xiao Tian mimpin pasukan perang dunia maya iku.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

30 engkang sampun komentar:

  1. weleh cewek cino apek apek tenan *maksute bau apek hahaha*

    BalasHapus
  2. kalo yang putri apek gak?heheh

    BalasHapus
  3. PDmen to cah?pantese kowe dadi babune.haghaghag...pissssss!

    BalasHapus
  4. lhalek dadi bojomu prak duitmu nang atm entek terus, di hack ae, hehehehe

    BalasHapus
  5. Wah, tak kiro cewek cino ki cuman menang ayune tok, tibakke pinter juga to, nggolek bojo cino wae piye po? :D

    BalasHapus
  6. aku ganteng nyiel ayu cocok sajak'e,jgagagagak...

    BalasHapus
  7. cino nyatu'e yo multitalent.....

    BalasHapus
  8. Cino Indonesia ono sing pinter koyo kuwi opo ora yo...

    BalasHapus
  9. jiah iki lo komenku....tipe bojomu ki koyo iku to boz...hehehee manteb tenan...

    BalasHapus
  10. wes podo rabi kabeh rung kang cewek'e kwi, nak enek sing gung ndwe pacar gelem aku..hahahaha..

    BalasHapus
  11. jebule pengapesane Mbah google neng arek-arek cewek, yo?

    BalasHapus
  12. ance hacker coni iku canggih2 kang, google wae wes ngakui

    BalasHapus
  13. cantik
    sexy
    pinter
    ngehack
    lengkap lah

    BalasHapus
  14. medeni men to ris, hiiiiiiiiiiiii

    BalasHapus
  15. selalu saja ada yang heboh dibawa dari cina, termasuk serangan hacker baru-baru ini

    BalasHapus
  16. boso jowo..
    aku ngerti sedikit
    gambare apik..ayu koyo akyu

    BalasHapus
  17. cakep2 kok dadi heker...!

    tak misuh2 wae..!

    BalasHapus
  18. ha3x,,nggace tenan blog iki,,jowo banget,,salut karo seng nggawe,,puedene puol,,cewek-e yo ayu tenan,,

    BalasHapus
  19. teretek tek... tek ... bumi gonjang ..ganjing .. hehehe ... sumpah mas enggak ngartos abdi mah :)) untung mas berbaik hati ada link lain hehehe

    BalasHapus
  20. walah, aksine ngedap-edapi temen. ing atase bocah umur 20-an tahun kok wis isa nggawa mbah google mutung, haks. hebat hacker cino kuwi.

    BalasHapus
  21. beh SIP wi mas, tp enek kata2 sing rodok pye ngunu " Cah ayu koyo ngono gak pawak'an yo dadi hacker, pantes'e dadi bojoku yo iku, hahaha... "...ckakakkaa

    BalasHapus
  22. iseng banget sih kok biso tewas karo bocah cilik embah goggle eke.

    BalasHapus
  23. bajingan, wong jowo ojo seneng misuh2 yaa

    BalasHapus