Rabu, 11 Maret 2009

"Damen" tak ngge makan sapiku



Yoh, dino iki mau aku luempoh tenan. kat esuk ngerit pari, ngerek sak ngusunge pisan, luempoh pol peko'e. gek dadak ninja abangku mogok (ninjane mbahmu kuwi, tuju lima abang seng mbiyen gaene dingge sekolah kaelo)

Dek ingi malah luwih nemen, moso tonjo mbako karo lombok kok okeh sing mati, wis winihe larang pisan. lha kepanasen lho, raenek udan ki opo marai, jane yoez tak kocori (diunoni, rapahaaaaaaam engko)

Tapi rapopo, Sing penting jagoku bal-balan mambengi menang (hlah, kok adoh men mlencenge) yo gak popolah. roh ra, aku njago liverpul lho masamu ning liga cempien, mambengi menang telu kosong musuh madrit.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

6 engkang sampun komentar:

  1. punya sapi to mas?

    BalasHapus
  2. GAK PUNYA.YANG ADA SAPI BRAHMAN.

    BalasHapus
  3. main om..sama orang jowone...hehehehe

    BalasHapus
  4. main ? dosa mas,nanti di tangkep polisi

    BalasHapus
  5. damen iki seng duwe sopo kok mbok pamer2ne

    BalasHapus