Rabu, 09 September 2015

Tembang Tresno

Padhange suryo nanging peteng ning mripatku,

Sinare rembulan nambahi susahe atiku,

Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu,

Nanging nyatane aku mok apusi.

Tembang tresno ning lambemu,

Nyatane amung semu,

Janji setyo marang aku,

Neng nyatane nyusahne atiku.


Tego tenan kowe nglarani aku,

Tego tenan kowe ngapusi aku,

Wis cukup sakmene crito lan laguku,

Aku pamit lilakno lungaku.

DOWNLOAD

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

3 engkang sampun komentar:

  1. Terimakasih mas untuk Tembang Tresnonya

    BalasHapus
  2. artikelnya sangat menarik dan nggak ngebosenin saat di baca, makasih yah. ditunggu juga nih kunjungannya di blog aku.
    OBAT ALZHEIMER PALING AMAN
    Salam blogger Indonesia !!!

    BalasHapus